Watchguard

Top grunde til at købe WatchGuard

Netværkstrusler kan komme fra hvor som helst, når som helst, og de kan tage dig ned, før du ved, at de er der. Unikt bygget til at være branchens smarteste, hurtigste og mest effektive netværkssikkerhedsløsning, sætter WatchGuard IT-sikkerhedsprofiler tilbage med ansvar for deres netværk med bredt implementerede, enterprise grade sikkerheds- og trussynsværktøjer, der passer til enhver organisation, uanset budgetstørrelse , eller kompleksitet.

1: Enterprise-Grade Sikkerhed

Hos WatchGuard mener de, at enhver organisation, stor eller lille, skal have adgang til de mest effektive sikkerhedsteknologier på markedet. Deres unikke produktarkitektur gør det muligt for kunderne at udnytte de bedste sikkerhedstjenester fra branchens mest respekterede mærker minus omkostninger og kompleksitet.

2: Enkelthed

Hos WatchGuard mener de, at enkelhed er nøglen til succesfuld adoption af teknologi. Som sådan er alle deres produkter ikke kun lette at konfigurere og implementere, men de er også designet med vægt på centraliseret styring, hvilket gør løbende politik og netværksadministration enkel og ligetil. Sikkerheden er kompleks, kører det ikke behøver at være.

3: Ydeevne

Vedtagelse af en enkelt sikkerhedsscanningstjeneste er ikke længere en effektiv netværkssikkerhedsstrategi. Organisationer skal tage en lagdelt tilgang til sikkerhed, når det gælder beskyttelse af deres netværk. Andre producenter kan tilbyde hurtigere gennemgang til en enkelt sikkerhedsteknologi, men vi konstruerede WatchGuards platform for at levere den hurtigste gennemgang, når det er vigtigt – med alle sikkerhedsmotorer tændt.

4: Synlighed

Når det kommer til netværkssikkerhed, er at se at vide og vide at føre til handling. WatchGuards prisbelønnede Dimension ™ trusselværdighedsværktøj gør det muligt for optagede it-chefer at straks identificere og træffe foranstaltninger til at løse potentielle netværkssikkerhedstrusler.

5: Fremtids sikret

WatchGuards unikke produktarkitektur gør det hurtigt og nemt for vores team at tilføre nye, innovative netværkstjenester til deres UTM-tilbud hurtigere end konkurrencen. Den samme arkitektur gør det lige så let for os at opgradere eller ændre vores eksisterende tjenester, da teknologier udvikler sig og bedste praksis ændrer sig – noget der ville være et massivt og tidskrævende udviklingsprojekt for nogen af vores konkurrenter.

Leave a comment