Sharepoint Server

Sådan installeres og konfigureres Sharepoint Server?

Som du sikkert ved, er Microsoft Sharepoint en browserbaseret samarbejdsplatform, der er oprettet af Microsoft. Det er dybest set et netværk, der gør det muligt for grupper at oprette et centraliseret, adgangskodebeskyttet rum til dokumentdeling. Der er dog mere i paletten til Sharepoint-funktioner.

Hvis du for nylig har købt Sharepoint-serveren og kæmper med installationen og konfigurationen, kører vi gennem de vigtigste trin nedenfor.

• Trin 1 – Her opdaterer du serveren med alle de seneste tilgængelige opdateringer. Det anbefales også, at du bruger den nyeste version af Microsoft og alle de seneste opdateringer. Når du er færdig, skal du genstarte din server.

  • Trin 2 – Installer Active Directory-serveren på Win2k12 R2 Server. Du skal installere AD-server på dette tidspunkt, hvilket grundlæggende er en forudsætning, der skal installeres på det samme domæne, hvor Sharepoint-serveren vil være.
  • Trin 3 – For at installere og konfigurere Sharepoint Server skal du installere .NET-rammer, som kan installeres direkte fra dit system om cirka 3 minutter.

    Der er mange flere trin i denne proces, der hovedsageligt er tekniske – derfor har du brug for en ekspert Sharepoint-serveradministrator, som korrekt kan oprette alt for dig. Selvom du gjorde de ovennævnte trin og forberedte installationen, skal Sharepoint Server installeres af en professionel.

    Som en komplet version af en portalbaseret platform til samarbejde om oprettelse, administration og organisering af dine dokumenter har Sharpoint Server fra Microsoft været meget populært i løbet af det sidste årti. Fordelene går langt for enhver virksomhedsejer – skaber en helt ny måde at organisere og dele dine dokumenter på.

    Overvejer du Microsoft Sharepoint Server som det ideelle svar på dine behov? Lad os vide i kommentarerne!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s