Uncategorized

IT serviceaftale – behøver min virksomhed have en?

I privatlivet såvel som i erhvervslivet, er det vigtigt at beskytte sig selv. At være proaktiv og beskytte sig selv i begyndelsen af et samarbejde, er nøglen til overlevelse.

Her er fire måder din virksomhed kan drage fordel af beskyttelse, gennem en it-service aftale:

 1. Spar penge i det lange løb.
  At have en serviceaftale vil spare dig penge. En del af din aftale vil sandsynligvis omfatte vedligeholdelse. Kontinuerlig forebyggende vedligeholdelse på dit it-system vil sikre at du får mest ud af dine it-systemer og tjenester. At have en kontrakt med din it-virksomhed vil tillade dig at budgettere til vedligeholdelse forud, da det ellers koster tid og du vil kunne undgå mange reaktionære serviceomkostninger som hurtigt kan løbe op.
 2. Spar tid.
  At have et samarbejde med din IT-leverandør vil sikre hurtig reaktionstid. Hertil kommer, som dit forhold fortsætter, at din udbyder bliver mere vidende om din virksomhed. Dette gør det muligt at løse problemer hurtigere og mere effektivt.
 3. Beskyttelse i tilfælde af en nødsituation.
  I tilfælde af en nødsituation, vil du kunne få hjælp meget hurtigere, end hvis du var til almindelig kunde. Du har allerede et samarbejde med din it-leverandør, og de vil kunne håndtere din nødsituation effektivt, mere end en udbyder som ikke kender din virksomhed og ikke allerede har adgang til dit system.
 4. IT beskyttelse.
  Sommetider kan ting ikke forudses, og du vil måske stå tilbage med et ønske om at afskedige din IT virksomhed. En serviceaftale kan sikre at du får uhæmmet adgang til alt, hvad der er dit, herunder sikkerhed og adgangskoder. Det bør være en simpel proces at du nemt kan generere på en ny udbyder. Så hvilke fordele er der ved en it service aftale?

En god it-service aftale beskytter dig, dine kunder, dit udstyr og dine data.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s